Afdrukken

Niet-dragende, lichte scheidingswanden bestaan uit een thermisch verzinkt stalen frame. Aan een of beide zijden worden gipskartonplaten geschroefd. buy clomid De ontstane spouw wordt al dan niet met mineraalwol gevuld. De afstand tussen de stijlen is bij gipskartonplaten van 12,5 mm dikte, doorgaans 600 mm. In natte ruimtes en bij voorzetwanden wordt, in verband met betegeling of toepassing van enkelvoudige gipskartonbeplating, de stijlafstand verkleind tot 400 mm.

Bij gebogen of extra hoge MS scheidings- en voorzetwanden worden de stijlen dichter bij elkaar geplaatst. Eventueel kan achter de eerste laag gipskartonplaat, een houten plaat worden gemonteerd. Dit verbetert de schroefvastheid die nodig is voor de montage van kastjes, ophangbeugels, toiletten en wastafels.

Een goede combinatie van de opbouw van het frame, de dikte en het aantal gipskartonplaten, de vulling van de spouw met isolatiemateriaal en de afwerking zoals het afsmeren, maakt het mogelijk Metal Stud scheidings- en voorzetwanden samen te stellen die voldoen aan de meest gestelde prestatie eisen.

Bedrijfsinfo

Streekweg 25
1616 AA buy clomid online Hoogkarspel

T  +31 (0)228 564 810
F  +31 (0)228 564 buy propecia online 809
M priligy online +31 (0)6 5346 6408

E info@trajectbouw.nl

Lid van

Lid van NOA en Bedrijfsschap afbouw